Kozma Szilárd asztrológus munkássága

Kozma Szilárd: Sorsjelek – Betegségek, anyagi szűkösség

Kozma Szilárd karma és családasztrológus: Karma-oldás szükségére Figyelmeztető Sorsjelek Az anyagi – pénzügyi gyengülés és a betegségek a sors-romlás (életrontás) jelei.   A rendeltetésünk és az ahhoz kötött életfeladataink, de főként az un. földkarma kapcsán, több ide vonatkozó tapasztalat után, el kell mondanom egy régi, de most már véglegesen és száz-százalékosan beigazolódott megfigyelésemet. Ezt azért… Tovább »

Kozma Szilárd: A kereszténység és az asztrológia lényege a bolondság mágiája (videó)

Kozma Szilárd megjegyzése a videóhoz: A kereszténység eszméje, de még inkább a gyakorlata: hülyeség (Bolondság…- Lásd a Tarot 22-es ikonja jelentését) a görögök számára és botrány a zsidók számára, írja Pál apostol. Hamvas Béla ebben is kisegít: a görög megnevezés alatt racionális filozófus (humanista…:) ) gondolkozókat, a zsidó megjelölés alatt vallásos (farizeus) moralistákat kell érteni… Tovább »

Kozma Szilárd: A Bak karma leírása

A Bak jegyében született és a horoszkópjukban Bak Lilithel, vagy a Bak Sárkányfarokkal rendelkező személyek sérülései, balesetei és betegségei, illetve a sérülési és betegséghajlamaiknak a szellemi-lelki okai. Feloldási – meghaladási és sors-rendezési lehetőségek: A Bak spirituális erőtere az egyetemes kiegyenlítődéshez és egységesüléshez szükséges egyetemes rend megtestesítője: az Egyetemes Törvényeknek a létezés és a teremtés legfőbb… Tovább »

Párkapcsolati problémák és asztrológia – Kozma Szilárd asztrológus felfedezéseiről írta Lehner Zsuzsa

Sok nő életét keseríti meg, hogy bár vágyik a harmonikus párkapcsolatra, hiába várja az Igazit. Vagy magányos, vagy egyik problémás kapcsolatból kerül a másikba. Ennek számos oka lehet, de talán épp olyasmiről van szó, amire nem is gondolnánk: felmenőinktől örökölt spirituális programok tartanak bennünket kényszerpályán. Kozma Szilárd erdélyi asztrológus és író felfedezése a sorsunkat befolyásoló,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!