Kozma Szilárd asztrológus munkássága

Kozma Szilárd: A tüzes Kos karma öntudati kihívásai

A KOS-ban álló Sárkányfarokkal, vagy Kos-Lilith-tel, valamint a diszharmonikusan fényszögelt Kos-nappal rendelkező személyek betegség- és balesethajlamai, betegségeinek kauzális okai A Kos napjegyének spirituális morfogenetikus erőtere a minden feltétel- és akadálymentes, az előfeltételek nélküli teremtési-teremtői erőknek a megnyilvánulási szükségszerűségét és kényszerűségét tartalmazza. Ezért, a Kos a teremtési mozzanatok kauzális lételvét testesíti meg a földi létezés sajátosan… Tovább »

Kozma Szilárd: Sorsjelek – Betegségek, anyagi szűkösség

Kozma Szilárd karma és családasztrológus: Karma-oldás szükségére Figyelmeztető Sorsjelek Az anyagi – pénzügyi gyengülés és a betegségek a sors-romlás (életrontás) jelei.   A rendeltetésünk és az ahhoz kötött életfeladataink, de főként az un. földkarma kapcsán, több ide vonatkozó tapasztalat után, el kell mondanom egy régi, de most már véglegesen és száz-százalékosan beigazolódott megfigyelésemet. Ezt azért… Tovább »

Kozma Szilárd: A Vízöntő karma és a valódi szabadság

A negatív Vízöntő nappal, valamint a Vízöntőben álló Lilith-tel és Sárkányfarokkal rendelkező személyek baleset- és betegséghajlamai, a jellegzetes konfliktusaiknak és betegségeiknek az igazi, kauzális okai.   A Vízöntő egy kimondottan spirituális és rendkívülien összetett problémákat hordozó konstelláció, és ezért, ahhoz hogy megértsük a Vízöntő-karmával született személyek problémáinak a valós okait, nagyon körültekintően kell eljárnunk, mivel… Tovább »

Kozma Szilárd: A Mérleg karma és a párkapcsolat problémái

A MÉRLEG jegyében született, valamint a Mérlegben álló Lilithel és Sárkányfarokkal rendelkező személyek betegséghajlamai – Betegségeiknek, baleseteiknek és sors-kríziseiknek, szellemi-lelki okai.   A MÉRLEG spirituális erőtere a természeti kiegyenlítődésre való törekvésnek az egyetemes őselvét jeleníti meg és hozza létre a mentális, az asztrális és a fizikai dimenzió szintjein. Ennek következtében a szerelmi, szexuális, párkapcsolati, élettársi… Tovább »

Kozma Szilárd: Az anyai és az apai éberség közötti különbségről (videó)

Ez a nyári felvétel talán azért is marad meg mérföldkőnek az életemben – és a családunk történetében, mert ez az utolsó felvétel, amelyen még az anyja által el csábított és a szeretőjén keresztül (Annak a lakásában és ágyában való egy hónapos kitérővel.) végül is, magához szöktetett 18 éves Medárda még velünk van és a családunkat… Tovább »

Kozma Szilárd: Az Ikrek karma

  Az Ikrek jegyében született, valamint a horoszkópjukban az Ikrekben álló Lilith-tel, vagy Sárkányfarokkal rendelkező személyek sérülései és betegséghajlamai, és e sérülések és betegségek rejtett szellemi-lelki okai. Feloldási – meghaladási lehetőségek:    Az Ikrek a teremtés ama nagy misztériumait testesíti meg mind spirituális erőtérként, mind ennek a természeti: fizikai és pszichikai megjelenési formájaként, hogy miért… Tovább »

Kozma Szilárd: A kereszténység és az asztrológia lényege a bolondság mágiája (videó)

Kozma Szilárd megjegyzése a videóhoz: A kereszténység eszméje, de még inkább a gyakorlata: hülyeség (Bolondság…- Lásd a Tarot 22-es ikonja jelentését) a görögök számára és botrány a zsidók számára, írja Pál apostol. Hamvas Béla ebben is kisegít: a görög megnevezés alatt racionális filozófus (humanista…:) ) gondolkozókat, a zsidó megjelölés alatt vallásos (farizeus) moralistákat kell érteni… Tovább »

Kozma Szilárd: A Bak karma leírása

A Bak jegyében született és a horoszkópjukban Bak Lilithel, vagy a Bak Sárkányfarokkal rendelkező személyek sérülései, balesetei és betegségei, illetve a sérülési és betegséghajlamaiknak a szellemi-lelki okai. Feloldási – meghaladási és sors-rendezési lehetőségek: A Bak spirituális erőtere az egyetemes kiegyenlítődéshez és egységesüléshez szükséges egyetemes rend megtestesítője: az Egyetemes Törvényeknek a létezés és a teremtés legfőbb… Tovább »

Kozma Szilárd: A Szűz karma – Avagy: amikor a rend öncélú lesz

A negatívan fényszögelt SZŰZ Nappal, valamint a Szűzben álló Lilith-tel,vagy Sárkányfarokkal rendelkező személyek baleseti- és betegséghajlamai,jellegzetes betegségeiknek és baleseteinek az igazi, kauzális okai.   Azon személyek, akiknek a mentalitásában az öncélú ésszerűségre és a materiális gyakorlatiasságra való törekvés dominál, vagyis az élet és a sors minden problémáját a gyakorlati ésszerűség segítségével történő megoldási igénye vezérel,… Tovább »

Kozma Szilárd: A Bika karma nehézségei

Asztrológia: Kozma Botond Szilárd – asztrológus (Karma-oldás és rendeltetés-feltárás, és családdal, párválasztással, párkapcsolattal, magzatfoganással, magzatkihordással, szüléssel, hivatás- és pályaválasztással kapcsolatos problémák oldása és sorsrendezés az asztrológiával.)     A Bika Nap-jegyében született személyek sérülési és betegséghajlamai, valamint a horoszkópjukban Bika Lilithel és Sárkányfarokkal rendelkező személyek jellegzetes sérüléseinek és betegségeinek a szellemi-lelki okai. Feloldási – meghaladási lehetőségek:… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!